fredag 5 juni 2009

"My bloody ex-girlfriend"

Ni anar inte hur gärna jag skulle ge Gud (eller vem det nu är som styr och ställer över livet) en rejäl utskällning just nu. Av någon mystisk anledning tycks jag alltid dras till män som, på ett sätt eller annat, fortfarande styrs av sin före detta flickvän, vilket i slutändan resulterar i att jag blir besviken. Egentligen är jag mest arg, för att det alltid händer just mig. Jag hatar ex-flickvänner.

För övrigt har jag det bara fint. Vi har haft en underbar vecka med det bästa sommarvädret man kan önska sig, och jag har tillbringat en hel del tid på stranden. Min bondbränna har jag försökt jobba bort, med lyckat resultat!
Jag konstaterade idag att jag kan se segelbåtar ute på havet från mitt sovrumsfönster, och då har jag ändå ca 3 km ner till stranden. Hur härligt är inte det?

Jag saknar er alla, men jag vill inte komma hem. Kan inte ni komma hit?

3 kommentarer:

 1. Malin , idag är det en sån dag när jag saknar dej supermykke :/ :) ha de bra där !!

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Jag hitta din blogg via Fb. Jag håller just på att avsluta mitt år som au-pair och du har just börjat ditt. Detta år har helt klart varit ett av mina bästa! Man lär sig så mycket av ett år utomlands. Jag hoppas verkligen allt är bra dit uppe, passa på att njuta nu! Mia Byggmästar Ps. Vet int om du minns mig mera :)

  SvaraRadera
 3. Min Mia - åh, ja saknar dig med!

  Byggmästar Bia - klart ja minns dej! ;) ska genast checka in din blogg! Och tack för din kommentar! :)

  SvaraRadera