torsdag 20 november 2014

Halvvägs till femtio

Då var den över. Min första dag som tjugofemåring.

Först och främst ett stort TACK till alla ni som grattat mig idag – ni har fått mig att le lite extra mycket flera gånger denna dag. Tyvärr har jag jobbat kväll i butiken idag, men trots det har det varit en riktigt trevlig födelsedag. Min fantastiska syster och numera även sambo ställde till med en riktig drömfrukost... eller brunch, eller vad vi nu ska kalla det. Kaffe, rostabrö, ägg, bacon, frukt, plättar och till och med ett glas skumpa! Detta avnjöt vi sedan i lugn och ro i skenet av levande ljus. Jag kunde inte ha fått en bättre start på dagen, så tusen tusen tack för det, Petra!
På jobbet flöt det mesta sedan på som vanligt. Ordnade och fixade på frukt- och grönsakssidan idag, varvat med lite kassa och snack med trevliga kunder och jobbkompisar. En helt vanlig dag, men ändå min födelsedag.

Nöjd och glad ska jag nu gå och lägga mig, för imorgon är sista dagen med "jobb" innan jag ska njuta av tre dagars långhelg med bl.a. en jobbjulfest på lördag. Mycket jobb nu, jag vet. "Jobb" imorgon betyder förresten att det inte är på min normala arbetsplats i Gerby, för jag ska på säkerhetsskolning till ABC i Gamla Vasa. Spännande.

Så, godnatt på er.


1 kommentar: