lördag 11 augusti 2012

En till bra lördag

Vilken superfin lördag det har varit, och än är den inte slut heller!

Åkte ut med Tobbe till Ribersborg vid halv 10 imorse för att titta på världskuppen och Young Rider EM i fälttävlan som pågår där denna helg på Malmö City Horse Show. Terränghoppningen gick idag, så det är ju perfekt att vara ledig just denna dag då, eller hur? Superspännande att se ekipagen dundra förbi i full galopp och hoppa alla stora, skräckinjagande hinder!

Som om det inte var nog med trevligheter ute på Ribban, så blev det kladdkakefest i Rörsjöparken efter det. Emma hade bakat flera supergoda kladdkakor som hon bjöd på, tusen tack! God kaka och trevligt umgänge i strålande sol. Fantastiskt bra.


Nu är jag och några andra från stallet bjudna på middag hemma hos Annika och hennes familj i Västra Hamnen, så jag ser fram emot en fin fortsättning på dagen. Synd bara att jag ska upp så jäkla tidigt imorgon, men jobba bör man annars får man inga pengar...

Det kommer fler bilder från dagens terränghoppning i ett senare skede, men bjuder på ett par oredigerade så länge. Ha en trevlig kväll hörrni!

1 kommentar: