onsdag 8 augusti 2012

Separationsångest

2,5 vecka sedan senaste blogginlägg. Jag vet. Tänker däremot inte be om ursäkt för det, för jag har varken orkat eller velat blogga så då är det lika bra att låta det vara! Mycket roligt har jag minsann hunnit göra sedan den 22:a juli... Bäst av allt var dock min förlängda weekend uppe i Stockholm. Åkte upp på fredag kväll efter jobbet och kom tillbaka till Malmö igår kväll. Nästan fyra hela, härliga dagar i hufvudstaden, med andra ord.

Efter att ha fått umgås och kramas med Anna alla de dagarna så känns det nu oerhört tomt och tråkigt att vara tillbaka i syd igen. Vad jag önskar att hon och jag bodde i samma stad igen, för jag behöver verkligen lite mera bästis-tid i mitt liv... JAG SAKNAR HENNE SOM FAN! Men fy f-n, vad roligt vi har haft det!

Orkar inte skriva om allt vi gjort, så ni får se några bilder från lördag/söndag istället. En sak kan jag dock berätta, och det är att den här tjejen är min bff. Forever and ever.


3 kommentarer:

 1. Voi va vi e gullu!!!!!! Speciellt du ;)

  SvaraRadera
 2. Tack Malin, du är alltid så gullig :)

  Måste säga att du och dina vänner också är väldigt fina :)

  Hoppas du, Linn och jag kan boka in en helg snart!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Lider lite själv av det där också, att jag skulle behöva be om ursäkt för att jag inte bloggat. Men varför? Fina dagar i Sthlm verkar ni ha haft i varjefall. :)

  SvaraRadera