tisdag 25 september 2012

Plötsligt händer det

Det hör till ovanligheterna att jag sätter mig ner och skriver ett blogginlägg, but here you go! I väntan på att maten ska bli klar i ugnen sitter jag nu vid min nya fina iMac med en kopp kaffe och kände för att skriva några rader.

Om ett par timmar börjar jag jobba (det är ju lönedag idag förresten, och jag fick ut ca 25% mer än jag räknat med, tjohoo), så förmiddagen har spenderats i stallet. Det blev en ridtur på 1,5h på en otroligt mjuk och fin Bläddeprins. Ibland gick han så samlat och koncentrerat att det bubblade av glädje i mig! Fina, fina häst.

Mycket mer än så hade jag inte att berätta. Stallet och eventuellt en promenad med Marika imorgon, och torsdag blir det jobb igen. Fredag ska jag presentera ett arbete i skolan och på lördag åker jag upp till Ljungbyhed och myser med bästa Linn igen. Söndagen blir det hopptävling i Helsingborg.

Så fort jag fått ordning på och överfört alla bilder från min MacBook till iMac, så ska jag försöka bjuda på en hög med ovisade bilder från i somras! Puss på er.

@ Österlen.

3 kommentarer:

  1. Åh, vill också ha lön! Får inte förrän sista i Danmark :( haha. Btw Malin, kommer antagligen till Sverige 13-16 oktober. Ses då!? :D <3

    SvaraRadera
  2. Amanda, jaaa det borde vi ju göra! Du får höra av dig! <3

    Anna, <3 <3 <3

    SvaraRadera