lördag 15 februari 2014

Veckan som gått

Jag vet, jag vet. Usel blogguppdatering, igen. Ledsen för det, men har inte direkt någon lust att sitta med datorn nuförtiden, och det tackar jag den nyzeeländska efterblivenheten vad gäller internet för. Allt jag har är 500 megabyte i månaden, på mobilen, och sedan kan jag köpa till 300 Mb per vecka eller per dag. Det är alltså ingenting. Inte om vi jämför med vad jag är van med från vårt kära Norden.

Hursomhelst! Vad har hänt på sistone då? Tja, förra veckan var jag ensam på gården och med hästarna, för Georgie och chefen tog fem hästar med sig och brummade ner på hopptävling till Cristchurch på sydön. Dessvärre var det riktigt skitväder här hemma på Mt Herbert Farm, men jag hade en lugn och trevlig vecka ändå. Hade sällskap av Paul och Lydia och pållarna, så hann aldrig få tråkigt. I söndags fyllde Georgie år, så när hon kom hem i måndags överraskade vi (jag och de två ovan nämnda) henne med lite ballonger i hennes rum. Eller ja, "lite"... lite över hundra stycken, to be precise. Kul!
Igår var det alla hjärtans dag och jag jobbade halvdag. Kockade sedan ihop en ganska simpel middag för mig och min vän/roomie/kollega, som vi avnjöt med ett glas vitt, bra filmer och en smaskig fruktsallad till efterrätt. Mycket gott.
Idag har jag haft hela dagen för mig själv, så jag körde iväg till Pourerere Beach och gick på en liten promenad längs stranden. På eftermiddagen när Georgie slutat jobba så joinade vi chefens dotter Anna i poolen och busade i vattnet en stund. Mera fruktsallad och film på schemat för ikväll.

Annat då? Jo, jag har hittat mig en roadtrip-kompis för mina sista veckor down under! Bäste Alexander, som jag har känt i sisådär tio år (!), flyger ner och tillsammans ska vi sedan hyra campervan och köra runt nordön och sydön i 1,5 månad, innan vi tar semester från semestern på Fiji. Det låter väl ganska bra va? Ser fram emot det. Dags att planera och boka allting nu bara.

Det var den uppdateringen. Hoppas ni allihopa hade en fin vändag/alla hjärtans dag, och att ni mår bra där uppe i vinterlandet. Lite pics från den senaste veckan nedan, varsågoda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar