torsdag 20 februari 2014

You miss a hundred percent of the shots you never take

Alltså... Ni skulle bara veta hur fantastiskt fint vädret är här i Hawke's Bay just nu. De senaste dagarna har det varit svettigt värre med temperaturer närmare trettiostrecket, och i skrivande stund är solen på väg ner över en molnfri himmel... bergen som sträcker sig genom mitten av Nordön är obeskrivligt vackra i bakgrunden. Wow! Dessutom, för att göra hela situationen ännu lite bättre, så har vi svalkat av oss i poolen efter jobbdagens slut denna vecka. Hur lyxigt är nu inte det?

Imorgon kör vi iväg med sex hästar och två ponnyer till andra sidan av nordön, för vi ska till Feilding på hopptävling i ett par dagar. Det har blivit lite snabba ändringar i planerna vad gäller resten av hoppsäsongen, för min kollega/sambo har beslutat sig för att dra vidare söderut och därefter återvända hem till England lite tidigare än planerat... Så söndag är hennes sista arbetsdag och på onsdag flyger hon ner till Cristchurch och jag blir ensam kvar. Lyckligtvis är det bara två tävlingshelger kvar, så jag ska nog klara av det på egen hand ändå. Finns risk för att jag blir uttråkad hemma på gården bara... Nåja. Är ju bara lite mindre än två månader kvar nu tills jag själv pyser vidare på nya äventyr! Nu ska här bara hyras bil och bokas färja över till sydön och sånt. Och Fiji! Tjohoo! Fy bubblan så roligt vi ska ha, jag och Alexander.

Just det ja, hurra för guld och silver till Finland i OS! Och vinst över Ryssland i ishockey, vilket innebär en nagelbitare imorgon när Finland möter Sverige. Tur att jag sover när matchen spelas... dessvärre är den matchen helt och hållet avgörande för hur mitt humör kommer vara på lördagen. Är nervös redan nu.


1 kommentar:

  1. Antar att du är på lite dåligt humör nu då ;) Fast det blev ju Brons till er finnar i alla fall!
    Sjukt fin solnedgång. Våren är redan här i skåne :) Så denna morgon bjöd på underbar soluppgång!!
    Ser fram emot alla fina bilder du kommer ta när ni reser runt!!
    Puss & Kram miss u

    SvaraRadera