söndag 1 juni 2014

27h left in New Zealand

Bara lite mer än ett dygn kvar nu. Sedan flyger jag hemåt. Norrut. Mot sommaren och värmen. Första juni är officiellt en vintermånad här nere, men just nu skiner faktiskt solen även i Auckland och temperaturen bör väl ligga på runt 15°C, gissar jag. Har ännu inte varit utanför hostellet idag, men jag kan väl inte sitta inne hela dagen när det nu är så fint ute... Och sitta still kommer jag ju göra i över ett dygn sen ändå. Ser inte direkt fram emot den långa flygresan hem.

Tyvärr är jag inte tillräckligt motiverad för att skriva ett långt och spännande inlägg om hur fantastiskt fint det var i Fiji, eller hur mycket jag shoppat och slösat pengar på i Auckland, eller hur tanken på att resa hem igen får mig att både vilja gråta, men även studsa runt av glädje. Blandade känslor här alltså.

Igår var jag iallafall på en 1,5h harbour cruise här i Auckland i strålande solsken. Såg delfiner! Yes! Har ju sett valar, späckhuggare och pingviner redan, men inga delfiner – tills nu. Min resa är därmed komplett.
Kanske dags att klä på sig och söka sig ut i solskenet nu. Vill ju inte att solbrännan ska hinna försvinna innan jag är hemma i Vasa. Hej på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar