lördag 16 maj 2009

Chokladmuffins to the people

Nästa vecka har jag varit här en hel månad, eller fyra veckor, och jag vill hem. Jag vill inte hem helt och hållet, men jag skulle inte ha något emot att tillbringa en helg hemma i Vasa, som omväxling.
Jag har verkligen inte tid att tänka efter hur jag trivs här, för det är fullt upp hela tiden och på kvällarna är jag så trött så jag bara tittar på någon film eller kör in till Wicklow och handlar lite mat. Tiden går snabbt, samtidigt som det känns som evigheter. Men en hel månad... det betyder att jag "bara" har elva kvar, eller 48 veckor! Uppmuntrande till tusen.

På nätterna försöker jag desperat att inte lyssna på alla ljud; vrålande tjurar, tjattrande skator eller oroliga hästar, men ibland är det svårt och jag har lite svårt att sova ibland. På dagarna sliter jag i stallet och med hästarna, och därimellan försöker jag hinna äta lite lunch också. Min nya passion i matväg är muffins. Choklad- och blåbärsmuffins. Gudomligt! För att inte tala om Aero pepparmintschoklad... oh. Jag kommer antagligen att bli fet, så mycket onyttigt som jag proppar i mig. Fast å andra sidan förbränner jag massvis med kalorier varje dag i arbetet, så det jämnar väl ut sig.

På måndag ska jag och Nicole till ett stort köpcenter utanför Dublin och shoppa! Och på onsdag fyller min underbara lillasyster 18 år! Och om en månad kommer mina föräldrar och lillebror hit och jag längtar något enormt efter dem. Och första veckan i juli skulle jag behöva sällskap av någon, för då reser familjen iväg till Spanien och jag blir ensam kvar på gården... så.... anyone?

Just det ja, ESC håller på som bäst, och jag har inte följt med alls och jag har ingen särskild favorit, men heja Finland.

3 kommentarer:

 1. Sötnos, I miss you!! Skulle jättegärna komma dit då i juli, men de e just de datum jag åker hem till Finland.. :(

  Förstår om de känns tungt och vara där ibland, så e de alltig ibörjan med allt nytt. :) Hoppas verkligen att det känns bättre snart!

  Och eurovisionen då.. Kan meddela att Finland kom SIST! Hah! :D

  Hoppas du haft en bra helg :) Puss!

  SvaraRadera
 2. Min Malin! Nog håller du ut.. Bara du har tid å hitta nå folk att umgås me (om du nu int har de ren)när du väl har ledit. Tänkt på dej idag.. Att jag sku ha vila du sku ha tagi studentfoton av mej.. Men du e ju där :/

  SvaraRadera