söndag 3 maj 2009

Snart två veckor

Bilden är från Britta's Bay, en lååång strand i närheten var jag bor. Fint, eller hur?

På tisdag har jag varit här i Irland i två veckor, men det känns som evigheter. Denna lördagskväll sitter jag barnvakt hemma hos "min" familj, och får extra betalt för att sitta i soffan och äta godis och surfa på nätet.
Fick eftermiddagen ledigt, så jag körde iväg ner till Arklow och shoppade lite, vilket genast fick mig på bättre humör. (För jag har nog lite hemlängtan redan, minsann.) Köpte ett par jeans, ett par skor, tre linnen samt de tre första böckerna i Twilight-serien. Nu vill jag shoppa mera!

Igår kväll besökte jag min första irländska pub i sällskap med en tysk tjej vid namn Anna, och drack min första cider i detta land. Det kändes bra, och nu vill jag ut igen... Jag vill träffa folk på riktigt, för då blir det säkert lättare att bo i detta land.
Jag har sjukt i alla muskler i hela kroppen, för arbetet här är verkligen enormt tungt fysiskt. Det är tungt att stiga upp på morgnarna, men bara jag kommer mig upp ur sängen så går dagarna snabbt fram och jag trivs rätt bra med att få vara ute och jobba med hästarna. Långa, men sköna dagar.

Nu är jag trött... om de bara kunde komma hem från bröllopet nu så skulle jag snabbt skutta upp till min lägenhet och sovasovasova. Det regnar, btw. What a surprise.

2 kommentarer:

  1. Alltid tungt i början på nytt ställe, men det blir bättre! <3 Miss u!!

    SvaraRadera
  2. Måste vara en helt underbar känsla att bo i ett annat land än det man är van vid! Hoppas allt går bra och att du trivs!

    Mange B

    SvaraRadera