lördag 14 november 2009

Take this sinking boat and point it home

Med en liten förändring i headern och färger så hoppas jag på att kunna hitta tillbaka till min blogg-motivation igen, nu när jag faktiskt äntligen lyckats skaffa eget (mobilt) bredband och allt.
Mycket har hänt sedan jag sist skrev, men jag nöjer mig med att säga att det har varit en intressant och trevlig höst och nästa vecka på torsdag är jag inte längre tonåring. Hurra för mig. Jag och mina tyska väninnor planerar att åka upp till storstaden Dublin imorgon kväll och festa loss lite, så den senaste timmen har jag ägnat åt att söka efter billiga hotell på Google. Jag önskar att jag skulle ha kunnat vara på inflyttningsfest i Stockholm ikväll med alla mina ditflyttade vänner, men man kan inte få allt... Saknar er allihop iallafall.

Bilden är tagen av Sia och föreställer mig och Suzie uppe på berget, under en ridtur vi gjorde när jag hade Sia på besök för några veckor sedan. Jag saknar henne också, men vi hade iallafall några trevliga dagar tillsammans.

Om tjugo minuter börjar The X-Factor och om jag kunde så skulle jag rösta på tvillingarna bara för att jävlas. Det kan jag inte, för bara invånare i Storbritannien och Nord-Irland får rösta. Fuck that.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar