söndag 22 juli 2012

I said, stay with me

När jag får lönen på onsdag, så tänker jag boka tågbiljetter upp till Stockholm och åka och hälsa på världens bästa Anna i några dagar, 3-7.8! Jag är nämligen ledig lördag-tisdag, så om jag åker upp på fredagskvällen så hinner vi mysa jättemycket, min älskling och jag, hihi. För ni skulle bara veta hur mycket jag saknar henne... Iihk.

Åkte ut till stallet och skrittade ut på en 50 min runda på finpållen, och bara för det så ska ni få ännu ett par bilder från i lördags! Yay!

6 kommentarer:

 1. Hihihihi, kommer att bli såååå AWESOME!!

  SvaraRadera
 2. Nämen!!! HAR DU NÅGON STUND LEDIGT DENNA GÅNG!? Fika??? Hälsa på Machen??? Jag kan bli personlig chaufför om det blir knappt med tid! AGNES VILL TRÄFFA MALIN!

  SvaraRadera
 3. Haha, JA AGNES!! Denna gång tänkte jag planera in dig, verkar som att du kan iaf :D Anna jobbar 8-17 på måndag, såååå... leka? ;) Vi skulle ju kunna ta en fika/lunch eller nåt kanske? Annars hade jag gärna hälsat på Mach med, men ska träffa en annan kompis måndag eftermiddag sen med så :O

  SvaraRadera
 4. Vill du vara med i kampen om att bli sveriges största hästblogg? Eller vill du vinna någon annan titel? Gå in på www.sverigesstorstahastblogg.se
  Vi kommer även att ha deltävlingar där man kan vinna priser. ANMÄL DIG IDAG!

  SvaraRadera
 5. Tack själv Malin! Saknar dig redan, hoppas det inte dröjer för länge innan vi ses igen!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. SVAR; oh underbara du Malin, du vet inte hur glad jag blev nu!! För den hästen var verkligen uuur snygg!! :)

  Du o perinsen är ju bara för fina på dessa bilder också!! Verkar passa dig som handen i hansken! :)

  kram

  SvaraRadera