torsdag 11 oktober 2012

Ireland as I see it, pt. 5

Jag vet att jag har sagt det förut, och risken finns att jag kanske är lite tjatig, but it's just one of those days again. Saknaden är stor. Min längtan blir påtaglig. Känslorna svämmar över. Är det något jag är löjligt besatt av så är det väl Irland. Det där andlöst vackra och uttrycksfulla landet några famnar saltvatten bort som jag vägrar släppa taget om.

Om det är någon som missat det, så är mina planer fortfarande att flytta tillbaka dit. Jag ska bara bli färdig med Malmö först.

Här får ni ytterligare några bilder från min resa till den gröna ön i slutet på april detta år. Alla foton tagna med Nikon D300. De två första bilderna tagna "hemma" i Wicklow, de andra i Killarney.14 kommentarer:

 1. En sak är då säker, jag kommer dit och hälsar på sen!!

  SvaraRadera
 2. Men se på det hela ur ett annat perspektiv, du vet ju med säkerhet var du vill vara och göra - de e inte många som gör det! :)

  SvaraRadera
 3. Anna, det måst du!

  Emme, har nog sett det ur alla perspektiv möjliga tror jag, haha, men jo, absolut! Jag kanske inte vet exakt vad jag vill göra, men iaf var jag vill vara! :)

  SvaraRadera
 4. du förstår inte hur duktig du är på att fota Malin! Svanbilden är FANTASTISK!!! Gud.

  SvaraRadera
 5. Tack älskade Linn! <3 Fick se svanarna make löööve sen också, hihi.

  SvaraRadera
 6. Nej Malin, de blir inte tjatigt! Trots att min nz-längtan inte är samma som den var året jag kom därifrån, så vet ja hur det känns (plus att den nog finns där i bakgrunden ännu) :) dröm vidare så länge inte någon annan dröm tar irlands plats! Å hoppas du kommer dig dit!

  SvaraRadera
 7. Naturligtvis skall du följa dina drömmar om de är så starka. Det brukar bli bäst så. Det är många som inte gjort det och ångrat sig länge efteråt.

  SvaraRadera
 8. Tack Ina & PJ för era ord! :)

  SvaraRadera
 9. Är precis lika begeistrad av Irland som du är. Har dessvärre endast varit där en gång och ser verkligen framemot nästa gång (som jag hoppas är snart). Världens mysigaste land verkligen :)

  SvaraRadera
 10. Man kan inte annat än älska den där ön <3
  Jag känner mig liiite som en förrädare som flyttar till England den här gången, men å andra sidan kommer jag bo på gräsen till Wales så det tar ju bara någon timma över till Dublin med färja där ifrån ;)

  Har du någon ny resa dit planerad?
  Jag ska åka på en roadtrip dit i vår med Tyskan som jag jobbade ihop med där, ser redan fram emot det så larvigt mycket!!! <3

  SvaraRadera
 11. Ooooh, blir flytten då för jobb eller plugg? Vart som helst på Irland eller har du något speciellt ställe du vill till? =)
  Jag ska läsa min sista termin (får min Bachelor till sommaren!) och sen satsa helhjärtat på fälttävlan med Nelly och jobba hos någon duktig ryttare..!

  JA! Bella är så himla ball! =D

  SvaraRadera
 12. Jag förstår helt och håller va du menar med att vara besatt av Irland :D Det är jag med! Var ju dit i juni nu över midsommar (andra gången, första gången var för exakt 4 år sedan) och det var verkligen mitt livs resa! Visst, mitt intresse för Irland började med en musikgrupp men tack och lov fick jag upp ögonen för övriga Irland också :D

  SvaraRadera