lördag 27 oktober 2012

Sånt där som man behöver ibland

En av orsakerna till bloggtorkan kan vara alla dessa jäkla sociala medier som man ska hänga med i nu när jag har smartphone. Facebook, Twitter... och så det senaste tillskottet i djungeln: Instagram. Därför tänkte jag nu visa upp veckans mycket nödvändiga inköp som jag hittills bara visat upp för mina "instafriends".


Bilden längst till vänster föreställer Bellbox's (finns i nya Emporia) öppningserbjudande "Ta 3, betala för 2" på alla hårprodukter som jag självklart inte kunde motstå. Fick ju en goodiebag på köpet.

Mittenbilden... tja, hittar man ett par Converse för 250 kr billigare än normalt så bör man faktiskt köpa. Det är ju så lätt att råka klicka hem skor från nätet bara sådär, MEN jag tänker att ett par lätta och bekväma skor som dessa blir utmärkta inför julens resa till Dubai.

Byxorna på bilden till höger köpte jag på -30% inne på Cubus. Perfekta till Sensation White i Köpenhamn nästa helg.

Som ni ser så unnar jag mig fina och *host* livsviktiga saker till fina priser! Nu råkade det dessvärre bli två par nya skor denna månad, men det jämnar ut sig eftersom jag tänkte slänga två par. Så ni ser, allt är under kontroll. Jag är ingen shopaholic. Än iallafall.

(Vill man följa mig på Twitter eller Instagram så hittar man mig under namnet @malinullastina.)

1 kommentar:

  1. sensation white! hur avundsjuuk är inte jag på en skala från 1-10.
    och hoppas dedär byxorna finns i Vasas cubus är på jakt efter vita vinterbrallor :)

    SvaraRadera