tisdag 26 mars 2013

En månad senare

Jag vet, jag vet. Jag är typ sämst i landet på att blogga. Ursäkta.

Hursomhelst, massa roliga saker har hänt den senaste månaden! Jag har haft besök av min bästa vän Sia, samt min vän Malin (som jag lärde känna i Irland), sedan festade jag till det en helg med mina fina vänner Linn, Camilla och Emma i Malmö, jag bokade flyg hem till Vasa i mitten på april, och nu senast har jag haft besök av mina två tyska vänner Antonia och Sarah (även dem lärde jag känna i Irland). Det har varit mycket kompiskramar och mys och partaj på sistone. Superroligt! Dessutom har det varit en hel del i skolan, på jobbet och i stallet, som vanligt. Känner mig fortfarande lite smått stressad över allt och ingenting.

MEN, på torsdag kväll, efter en presentation i skolan, så flyger jag iväg med Marika och Ann-Caroline till Irland! Yes! Kommer hem därifrån på onsdag kväll och då är det bara att sätta igång med skrivandet av mitt BA-paper. Crazy. Tänk att jag bara har två månader kvar i skolan... Om jag lyckas bli klar med allt, vill säga... Det känns verkligen jättekonstigt. Måste orka kämpa liiite till.

Nu när ni fått ett efterlängtat (?) blogginlägg så behöver jag kanske inte blogga igen på ytterligare en månad. Eller? Ni orkar ju ändå aldrig kommentera något. Puss och kram på er!

Jag, Sarah & Antonia på Ribersborg i lördags! Så himla fina tyskor det där. Love you, mah pretty ladies.

5 kommentarer:

 1. Ååh är så avundsjuk att du får åka till Irland, jag å vill! Tror nog det tar en tid innan jag får åka igen :D Du får lov att berätta *allt* du hittar på där sen + många, många bilder! Slán!

  SvaraRadera
 2. Peaches Maria, jo jag är jätteglad att jag tar chansen att åka tillbaka dit igen, inte ens ett år sen jag var där senast! :) Jättekul. Lovar ta många bilder!

  SvaraRadera
 3. Men hallå, blogga mera!! Längtar tills vi ses igen, då får du kolla vår nya lya!

  SvaraRadera
 4. Jo, men jag brukar kommentera någon gång emellanåt och med jämna mellanrum har jag varit inne och kollat om det funnits nåt nytt, men icke. Därför är det kul att du vaknat till liv igen och kan rapportera från Irland. ;-) Ha en fin resa till din ö!

  SvaraRadera
 5. Tacksam för era kommentarer, Linn och PJ! ;)

  SvaraRadera