onsdag 27 mars 2013

Inte så liten längre

Kära bloggläsare... Ni som har följt mig sedan min första dag på Irland (och kanske ännu längre) vet att hästarna på den gård i Wicklow var jag bodde och arbetade ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Några lite mer än de andra. Kan ni gissa vem hästen på bilderna nedanför är?


Jo, det är nämligen ingen mindre än en vuxen Thunder! Fölet som föddes i början på augusti 2009 har nu blivit en stor kille som dessutom numera är inriden. Bilden ovan är från april 2012 när jag var i Irland senast och hälsade på, då var han ännu inte riden och gick i hagen med de andra. Det gladde mig då att se att han fortfarande var den vänliga och nyfikna hästen han var när jag sa hejdå i april 2010. Fortfarande lite för närgången, så om man inte ville ha en stor pålle i famnen var det bäst att schasa iväg honom... Men så himla vacker och stark! Min lille bebis har blivit stor!

Nu när jag ska tillbaka till Irland och gården så har jag halvt om halvt blivit lovad att kanske få sitta upp på denne unge herre. Det ska bli otroligt spännande att se hur han beter sig nu när han är hanterad mycket mer och till och med riden! Hästar i Irland hanteras oftast inte så mycket förrän vid inridningen nämligen, men då Thunder haft ett gott öga till människor redan från det att han var föl (där får nog jag ta äran på mig, faktiskt) så hoppas jag att han snabbt lärde sig respekt och tillit. Längtar som en tok på att få se honom igen och få höra hur det har gått! Ska försöka ta så mycket bilder som möjligt då.

Avslutningsvis bjuder jag även på en gammal bild på lillkillen och hans mamma från hösten 2009, när han alltså bara var en liten bebis. Älskade lille Thunder, du är inte så liten längre.
2 kommentarer:

  1. Ohhh Malin, he really grow!!!! Look at this stunning Horse!!!! <3

    SvaraRadera
  2. Jag tycker han ser lite ut som Phiis på första bilden. Åååh <3

    SvaraRadera