onsdag 27 februari 2013

Och så äntligen kom solen till Skåne

Instagram-pics från förmiddagen. Följ mig där, @malinullastina, om ni vill.
Det är otroligt vad lite solsken och vårväder kan göra för humöret!? Jag är så nöjd och glad med dagen att jag inte ens orkar bli uppstressad över ogjort skolarbete (fast än hinner jag väl bli det också).

Jag steg upp tidigare än normalt idag, 08:15 gick alarmet igång, och åt ett ägg och drack en smoothie till frukost. Vid nio åkte jag sedan ut till stallet i dimman och drack en kaffe och fikade med Marika innan vi fortsatte arbetet med att göra rent boxarna. Fem boxar mockade är saldot för idag. Sopade stallgången och hämtade in en gosig Bläddeprins. Då hade klockan hunnit bli elva och DÅ hade dimman lättat och solen och plusgraderna gjorde entré! Gissa om jag blev lycklig av att kunna rida ut en timma i solskenet, utan halsduk och med de tunnare ridvantarna? Underbart.

Hemma i studenthuset igen vid halv två. Bytte raskt om till träningsbyxor och tunn jacka, och begav mig ut på en powerwalk som varade i 40 minuter. Sol, sol, sol, och självklart Spotify på det. Tog trapporna istället för hissen upp till femte våningen, gjorde ytterligare lite muskelövningar, och stretchade mina stackars förslappade muskler (så går det när vintern gör en omotiverad till träning). UNDERBART.

Nu kan dagen få vara slut, tycker jag, så att jag kan få stiga upp ännu tidigare imorgon och möta upp min bästa vän Sia på flygfältet och sedan tillbringa dagen med henne i ett – förhoppningsvis – soligt Köpenhamn. Synd att klockan inte ens är fyra än.

3 kommentarer:

  1. Låter awesome! Tänk hur mycket solen gör för psyket, bara för att den visar sig ! :D haha
    Ser så framemot våren och solen , hoppas den kommer snart hit till Vasa också ;)
    Ha de så kul ihäljen ! kram Mia

    SvaraRadera
  2. HAAALLLÅÅÅ BLOGGGAAAA

    SvaraRadera