onsdag 29 maj 2013

Today I'm taking my Nikon with me

Klockan säger förmiddag, men det är så grått och dystert ute att det snarare känns som skymning. Tråkigt! När kommer solen?

Idag ska jag förbereda mig inför fredags opponering genom att läsa igenom den uppsats jag ska opponera på och skriva ner åsikter, tankar, och påpeka eventuella fel. Det hade jag inte tänkt göra hemma, utan jag ska ta mig till skolan, skriva ut uppsatsen på papper, och bege mig mot något trevligt café (troligtvis vid Västra hamnen) och sitta där och pyssla med det. Med mig hade jag tänkt ta kameran, för jag ska försöka återuppliva mitt intresse för fotografering denna sommar. Efter att ha tittat igenom mina bildmappar kan jag konstatera att jag har hur många fina och ovisade bilder som helst! Vad är pointen med att fota om jag inte gör något med bilderna sen? Ska försöka bättra mig, nu när jag förhoppningsvis kommer ha både tid och ork till det. Jag HAR ju en bra kamera, så varför inte använda den lite mer?

Om lite mer än en vecka flyger jag hem till mitt älskade Vasa igen, för att tillbringa nästan 11 hela dagar hemhemma. Mycket är redan planerat inför de dagarna, men oj, vad jag ska njuta. Av allt. Och med lite tur fortsätter det vara fint sommarväder även när jag kommer till stan.

Bilderna nedan är från när jag var hemma i juli förra året. Längtar efter allt och alla!2 kommentarer:

  1. Alltså Kim där bak i bilen, HAHAHA!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättegullig liten fjolla! :D

      Radera