lördag 17 december 2011

Så löjligt jäkla bra

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen: jävlar, vilka grymma fester det fixas på TFHS! Åkte upp till Ljungbyhed igår eftermiddag, för att jobba som servitris/bartender på årets pilotexamensfest tillsammans med tre andra tjejer, och vi sattes i arbete direkt! Mat skulle plockas fram, ljus skulle tändas, skumpa skulle hällas i glas och så vidare. Salen i festlokalen var minst sagt fullsatt, med 100+ hungriga personer.

Efter middagen skulle efterrätt plockas fram och kaffe och avec ställas fram, och när alla var mätta och belåtna fortsatte arbetet i baren. 12 liter vodka gick åt, så jag gissar att pilotstudenterna inte mår så jättebra idag... Lite dansande hann jag också med på slutet, innan vi stängde baren officiellt vid fyratiden. Då drog gänget (de som ännu orkade supa) vidare på efterfest till källarvåningen och lilla mysiga Isobar, där jag äntligen kunde sätta mig ner en stund och bara njuta av sällskapet. Fick även lära mig lite om flygplanets knappar och mätare och sånt via en stor tavla och en ivrig instruktör, haha.

Cirka 06:30 på morgonen gav vi upp och kröp ner i sängen och somnade omedelbums. Steg inte upp ur sängen förrän efter kl 14 idag, ojdå. Det var inte alla så jätteglada över, men vafan, he e såde nu! Resten av dagen har tillbringats i fortsatt fint sällskap: vi handlade mat, åt, pratade och skrattade med de som var kvar på kollektivboendet, städade upp lite i festlokalen och kikade på tv nerbäddad under filten. Nu är jag trött, men ack så nöjd, efter ännu ett fantastiskt roligt dygn på världens bästa TFHS. Linn, Hans, Emil, Stian, Ole, Robin, Fredrik, Lin, Chadi, Olivia, och alla ni andra som jag inte kan namnet på - tack, puss, kram, god jul, och godnatt!

3 kommentarer:

 1. Vad härligt att det blev så lyckat :D och så drygt att jag inte kunde bli med..

  SvaraRadera
 2. lät som en superkväll <3

  SvaraRadera
 3. Amanda, jaa sku ha vart kul o ha dej med, men försök koncentrera dej på o bli frisk nu bara! :)

  Anna, det var det! Sku lätt göra om närsomhelst!

  SvaraRadera