fredag 23 december 2011

You, my dear friends, you rock my world

Om man kollar på sötnosarna till höger om mig på bilden, är det kanske inte särskilt svårt att förstå att man vill krama och pussa på dem... Eller hur?! (Julfest på TFHS, 9.12, bild snodd av Linn.)

För övrigt så har jag haft en härlig dag. Steg upp tidigt med de andra och åt gröt och rågbröd till frukost, slöade lite, och traskade sedan iväg till stallet med snöknarr under sulorna. Fick åter krama min underbare gamle häst, som faktiskt verkade rätt glad att se mig igen... Jag var iallafall lycklig att få se honom.

Efter maten, lasagne, körde jag iväg till stan och plockade upp världens bästa Anna, och efter ett litet hungerstopp vid grillen så befann vi oss plötsligt i Gamla Vasa hos Sia och Johan, där det bjöds på risgrynsgröt och lite skvaller. Mysigt. Därefter körde vi tillbaka till stan, och hängde med Emme, Verro och Mikki, med en film på i bakgrunden. Inte någon som hade tid att följa med i handlingen dock, eftersom skvallret snart tog över igen! Skrattade, åt chips och hade det allmänt trevligt. SOM jag har saknat mitt kära gamla tjejgäng! Det är nog det bästa med julen - att vi alla samlas på ett och samma ställe igen för några dagar. Att alla mina närmaste och käraste är nära mig. Ni är bäst.

3 kommentarer:

 1. Hoppas vi hinner samlas alla en gång till på mys innan alla far iväg igen så jag också kan komma med! :D Vill också skvallra å prata skit ! haha
  pussmalin

  SvaraRadera
 2. JULDAGEN FFS!! Du måst kom me uuuut!

  SvaraRadera
 3. Jånå den jo ;) Men ja mena en kväll me mer mystema än dåka huvu av oss tema ;)

  SvaraRadera