tisdag 21 februari 2012

Never ever leave me

Fastlagstisdag! Eller fettisdag som det heter i Sverige. Dagens bästa var när jag traskade iväg till Mormors Bageri i Värnhem, i tron om att jag skulle tvingas köpa fastlagsbulle med mandelmassa i om jag ville ha nån, och den snälla damen bakom kassan fixade en fastlagsbulle MED SYLT bara för min skull! Blev så glad så jag köpte två. Och goda var de.

Dagens andra höjdpunkt var när jag och Bläddeprinsen red ut i förmiddags,  och jag gav pållen lov att galoppera snabbt längs en grusväg - oj, så nöjd han blev då! Helt underbart att vägarna äntligen är mjuka och isfria igen, så att man kan rida i andra gångarter än skritt.

Imorgon ska jag öva mig på att köra ardennerhäst med långt släp för andra gången, och på torsdag ska jag upp till Ljungbyhed och fota Linn och Erika när de hopptränar lite i ridhuset. På fredag ska jag och Emma vara morgonpigga och ge oss ut på en tidig ridtur, innan jag sedan besöker mitt livs första rättegång (kursuppgift). Så, det är minsann full rulle varje dag! Du behöver alltså inte vara orolig för att jag bara sitter hemma och slöar, mamma!

Det var väl det då, men  så vill jag också bara passa på att säga att jagsaknardigjagsaknardigjagsaknardigjagsaknardig. Men det kommer du aldrig att få veta.

Gammal bild från typ 2007. Lite sådär konstnärlig. Kanske.

3 kommentarer:

  1. Så härligt att ni redan har isfria vägar i malmö!!

    SvaraRadera
  2. har en utmaning åt dig i min blogg :) http://annasthlm.blogspot.com/2012/02/one-lovely-blog-award.html

    SvaraRadera