lördag 16 februari 2013

Hästfolk i Vasa – hjälp!

Jag söker nu, från och med denna vår (mars/april, eller så fort som möjligt), ny fodervärd till min fina gamla häst, eftersom den tidigare fodervärden har för mycket i skolan för att hinna med. Själv studerar jag ju fortfarande i Sverige och har inte möjlighet att ta hand om honom själv, tyvärr... Halvfoder är också ett alternativ.

Geizer, mera känd som "Kessu", är en gentleman född -88 (av rasen trakehner) och en utmärkt läromästare för den som kanske ännu inte är redo att helt ta ansvaret för en egen häst. Att bli fodervärd är alltså en utmärkt lösning för den som känner så! *blink blink*
Trafiksäker och supersnäll i alla lägen. En häst att lita på och ha roligt med. Trots sin ålder på 25 år är han fortfarande pigg och vid god hälsa, och både vill och behöver få motion och kärlek regelbundet av någon som bryr sig. Kravet är att människan inte väger mer än max 75 kg, då han inte är viktbärande, och att han ska få stå kvar vid Asplunds stall i Västervik i Vasa (full service = mockning/fodring/utsläpp sköts av bästa stallchefen Kati). Stallhyra, hovslagarkostnader, etc. betalas alltså av fodervärden.

Om du är intresserad – ta kontakt via mail (malin.us.nyman@gmail.com) eller telefon (+46705679434)! Sprid gärna vidare ordet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar