tisdag 19 februari 2013

It used to be so easy, you and me

Oj, vad jag önskar att jag kunde få vara glad och bekymmerslös 24/7, men livet fungerar ju inte så, tyvärr. Jag mår bra, det gör jag, men visst finns det saker som tynger tillvaron.

Skolan. Jag tycker verkligen att kursen jag läser just nu är väldigt intressant, språkhistoria gillar jag, men vi ska skriva en 5-10 sidor lång uppsats också och jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om och deadlinen är skrämmande nära. Studera är inte min starka sida. Jag är bra på att jobba, men verkligen inte på att plugga.

Geizer, min älskade gamla häst. Jag vill verkligen hitta någon sjyst människa som skulle kunna ta honom på helfoder, men jag tror att många skräms av hans höga ålder. Vill verkligen inte behöva hitta nytt folk till honom jämt och ständigt, för han är värd så mycket mer stabilitet och trygghet i sin ålderdom än så. Om jag hade råd och han var yngre skulle jag inte tveka en sekund på att transportera ner honom till Skåne och sedan släpa med honom vidare ut på mina äventyr, men nu känns det inte rättvist. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra eller hur jag ska lösa detta.

Sedan är det lite annat också som ploppar upp och rubbar min annars ganska stabila vardag. Påståenden och erbjudanden och möjligheter som får mig att ifrågasätta mina drömmar och mål. Vad vill jag? Varför kan livet inte bara vara enkelt och självklart?

6 kommentarer:

 1. Kom hem en stund! <3

  SvaraRadera
 2. Hinner inte förrän i april :( tyvärr. Men DÅ ska jag nog komma hem och vara hemma en vecka minst! <3

  SvaraRadera
 3. Kom till mig då!!! Ska leva ensam i två veckor nu!!!

  SvaraRadera
 4. Jag skriver under på allt i sista stycket! Vad vill jag, egentligen? Tidigare har nästa steg alltid varit relativt självklart , nu blir jag (förhoppningsvis) färdig till våren... och now what, liksom? Jobb? Mer skola? Flytta? Inte flytta? Varför kan livet inte bara vara enkelt och självklart, exakt.

  SvaraRadera
 5. Linn – ska fundera på det!! :)

  Jonna – det finns för många olika och bra valmöjligheter, blä!

  SvaraRadera
 6. My swedish got so bad that i dont understand you blog anymore :(

  SvaraRadera