söndag 30 juni 2013

Åsbo RF, regional hopptävling / Linn & Fendi

Som rubriken säger så var det hopptävlingar vid Åsbo RF i Ljungbyhed idag. Linn och hennes fina 6-åring First Fendi deltog i två 120 cm medan regnet vräkte ner. De rev några hinder och glömde banan och så, men hästen hoppade fint och var pigg och glad iallafall! Det kan ju inte alltid gå bra, eller hur?

Otroligt blöt bana också, så de som vågade starta trots det ska ha en stor applåd. Tidigare imorse var det en tjej och hennes häst som gjorde en kullerbytta efter ett hinder... Ryttaren fick hästen på sig och fick åka därifrån med ambulans. Fast det var nog inte på grund av underlaget dock. Otäckt, i vilket fall som helst! Många hästar verkade dock lite osäkra på underlaget, med små sjöar här och där, så det var många som både rev och stannade flera gånger. Inte de mest idealiska tävlingsförhållandena direkt.

Jag har ett par hundra foton från idag, så jag lägger upp dem i omgångar, för annars blir det en rejäl bildbomb på en gång... jobbigt. Börjar med käraste Linn & Fendi.

2 kommentarer:

  1. Bilden på vattenmattan ser man verkligen så blött det var! My god. Tack för en fin helg trots allt, you're my sunshine! Pussokram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jepp! Det plaskar och yr! Tack själv, min kära <3

      Radera