onsdag 2 oktober 2013

It's gettin' hot in here

Wow, vilket väder vi har här i Hawke's Bay nu! Strålande solsken och runt tjugo plusgrader, både igår och idag och dessutom lär det ska fortsätta några dagar till. Härliga vårdagar, mao.

Jag var ledig igår, så efter att ha sovit bort halva morgonen och tagit ett varv in till stan med rumskompisen Tonia, så körde jag ner till Porangahau beach. Det tog mig ungefär fyrtio minuter, och vägen dit var både kurvig och vacker! Stranden var lååång, så jag traskade bara runt i ena änden en stund. Får ta mig en rejäl strandpromenad en annan solig, ledig dag. Men fint var det.

Idag har jag jobbat halvdag, så eftermiddagen har spenderats på verandan i solen och inne i Waipukurau. Snyltar lite på bibliotekets wifi som bäst, hehe. Medan jag satt på verandan tog jag ett smygfoto på chefen som trimmar sitt fina sto Freddie på ridbanan. Trevlig häst den där! Nu ska jag köra hemåt igen och fixa middag till mina tre roomies. Det blir kyckling med sötsur sås och ris. Puss och kram på er där hemma!

6 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk natur du är omgiven av! Hoppas verkligen att du trivs och har det bra! :)
  /Kram från en profficekollega

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fantastiskt fint här ja! Helt sjukt! Trivs bra än så länge, speciellt nu när det börjar bli varmt och skönt ;) Kram på dig med! (Saknar inte lagret direkt, men nog mina rara kollegor, hehe.)

   Radera
 2. ÅÅÅHH, ja vill komma diit!!

  SvaraRadera
 3. Alltså vilken natur... förstår att du njuter

  SvaraRadera
 4. sjukt snygga bilder...
  å med rätt vind ser det ju ut å kunna vara surf på den där stranden :) kanske.. ehh jag är ingen expert ;)

  SvaraRadera