måndag 30 december 2013

Xmas is over and 2014 nearly here

Det är inte helt fel att fira jul och nyår i Nya Zeeland. Det har minst sagt varit en händelserik vecka, och det ska bli skönt att återgå till lite normala rutiner efter detta!
Julafton firades med en tripp ner till Waimarama Beach på eftermiddagen och en typisk English roast dinner hemma hos oss i stugan på kvällen. Vi hade bjudit in några vänner och hade en lång och trevlig kväll tillsammans (med kanske lite för mycket vin). På juldagen fodrade vi hästarna och tog sedan en tur upp på kullarna med ponny och quad, skoj och uppfriskande. Efter det packade vi, jag, Georgie & Max, väskan och hoppade på en buss ner till huvudstaden Wellington. Checkade in på hotell i två nätter och hade ett par aktiva och roliga dagar.
Nu har vi jobbat som vanligt i tre dagar och idag är det sista dagen på år 2013. Ska fira in det nya året med lite beach polo och nyårsfest på Porangahau Country Club, och jag tror det kommer att bli riktigt roligt! Dessvärre jobbar jag på eftermiddagen imorgon, men äh, det fixar jag. Den andra januari drar vi iväg på hopptävling till Dannevirke i fyra dagar med 8 eller 9 hästar/ponnyer, så det är full fart framåt.

Anyway, time to get ready for the afternoon and evening. Gotta go and pick up Max from town and start the party. Happy New Year 2014 to all of you! May it be the best year yet. Och samma på svenska.

Några bilder från Wellington nedan.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar