tisdag 26 juli 2011

Upphittad röd, långhårig kissemiss

Till ni som undrade om jag sett annonsen om den upphittade katten i dagens VBL: ja, det har jag. Det var samma katt jag skrev om i förra veckan. Enligt bilden (som visserligen inte alls är bra) ser den ut att ha för lång näsa för att vara min Bo-Göran, men jag ska iallafall få ta mig en titt idag... Jag tror dock inte att det är han, tyvärr. Min bebis är antagligen borta för evigt.

Senare uppdatering:
Näej, det var inte han heller. Tur att jag inte hade ställt in mig på nåt annat än det.

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Har läst din blogg lite sporadiskt nu ett tag, men aldrig kommenterat. Hemskt det där med din katt, har hund själv så kan tänka mig hur jobbigt det måste vara :/


    Anledningen till att jag skriver nu, är att jag är på Irland och tänkte höra om du har något du kan rekommendera att göra/besöka här. Bor i Dublin, och ser mig gärna omkring på landsbygden runtomkring. Har planerat att besöka Wicklow.

    Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Hej Marlene, och tack snälla för omtanken!

    Åh, underbara Irland... Hur länge har du varit där och hur länge planerar du stanna? Bor du i Dublin så bör du absolut ta dig ut till landsbygden i Wicklow, och bergen får du absolut inte missa! Glendalough kan du passa på att se samtidigt, och traska runt lite där bland ruinerna och de gamla gravarna, men som sagt, glöm inte bort att köra vidare upp mot topparna; Sally Gap och Lough Tay är andlöst vackert! Wicklow stad är också mysigt, ta en kaffe och fylld macka inne på The Coffee Shop - mysmys! Vandra lite längs klipporna och spana efter sälar? Och Brittas Bay såklart... Fantastisk strand, och särskilt på vänstra änden finns det några riktigt häftiga klippor om du lyckas ta dig dit ut. Eller, är du shoppingsugen så kan du ju alltid ta dig ut till stora Dundrum Shoppingcentre i närheten av Dublin, eller den lite mindre men mkt fräscha Bridgewater SC nere i Arklow.
    Har du bil? Isåfall - bara kör runt! Man ser helt klart landet bäst om man kan köra runt lite här och där på egen hand. :)

    Lycka till, och hör gärna av dej och berätta hur du har det!

    SvaraRadera
  3. Har varit här i en vecka imorgon, och ska stanna i en vecka till :) Så torsdag nästa vecka åker jag hem. Vi har inte bil, jag vågar inte köra med tanke på vänstertrafiken här, så vi är ganska så beroende av buss och tåg. Vi har visserligen inga problem med att gå långt, men det finns ju en gräns :P

    Hittills har vi varit i Howth och Malahide, ja förutom inne i centrala Dublin då. Allt det du sa lät riktigt intressant, är det lätt att ta sig runt där? Brittas Bay har jag läst om i din blogg, och varit sugen på att besöka, men är rädd att det är otillgängligt om man inte har bil?

    Tack för allt, klart jag kommer höra av mig :)

    SvaraRadera