tisdag 15 maj 2012

Sommarjobbstankar

Så, nu har jag suttit och pillat ner min tillgänglighet i sommar (juni till augusti), för att min chef på bemanningsföretaget sedan ska kunna boka in mig på de pass som behöver tillsättas. Hoppas bara att hon är nöjd med hur jag vill/kan jobba... Som det ser ut nu vill jag jobba 3-5 dagar/vecka hela sommaren, och för ett lagerarbete med enbart tungt plock är det ändå ganska mycket... Så jag hoppas det är okej. I nästa vecka borde jag alltså ha fått schema på hur jag ska jobba hela sommaren!

Jag har önskat en vecka ledigt i mitten av juli, då jag ska hem till kära Österbotten och fira min kusins giftermål. Även i slutet på augusti tänkte jag hinna hem igen en sväng, av liknande orsak. Om det sedan blir av eller inte vet jag inte ännu, men man kan ju alltid förbereda sig!

Med tanke på grundlönen + ackordet + ob borde jag kunna tjäna rätt mycket i sommar. Det ser jag fram emot. Hehehehe. Hur är det med sommarjobben för er del, kära bloggläsare? Fixat och klart, hoppas jag?

Uppdatering 11:56
Okej, glöm vad jag sa om 3-5 dagar i veckan, jag fick precis ett schema skickat på mail och det är 5-6 dagar i veckan som gäller.......... Hela 10 söndagar!? Dubbel lön alltså. Wow. Oh well... money money money! Då kanske jag kan unna mig en utlandsresa i höst till och med.

3 kommentarer:

  1. Gud vad skönt för dig! Du kommer ha något att göra OCH tjäna stora pengar! Jag är lite avundsjuk, spenderar mest pengar för tillfället... Får jag fråga vilket bemanningsföretag det är? Kram!!

    SvaraRadera
  2. Att jobba söndagar är det bästa som finns (om man måste jobba, haha)! Att bara veta att man får dubbel lön gjorde mig extra glad och trevlig på söndagarna ;)

    S: Åh, du förstod mitt syfte precis! Jag ser det som en win/win situation liksom, bra för mig och i alla fall bättre för en ponny =)
    Man gör ju vad man kan för sina drömmars ö och dess invånare =P

    SvaraRadera