måndag 25 november 2013

Let's go to the beach, let's go get away

Det här med att bo ensam gör under för min blogglust... Anyhow, det är måndag och jag är ledig, vilket är skönt efter gårdagens hopptävling i Feilding med väckning 05:15. Tidiga morgnar med hästar, minsann. 

Sov till 07:45 imorse, och sedan tyckte min kropp att det var dags att stiga upp. Plus att jag skulle skypa med världens bästa Anna. Efter ett välbehövligt samtal med henne käkade jag frukost (rostabrö och Corn Flakes), kletade på solkräm och körde ner till stranden. Porangahau Beach. Solsken och 25°C måste utnyttjas på bästa sätt, eller hur?

Med Skrillex i öronen traskade jag sedan runt på stranden i ett par timmar och njöt. Havet var kallt, men sanden stekhet. Det var bara jag, surfvågorna (synd att jag inte lärt mig surfa än), fiskmåsarna och solen. Under de timmar jag tillbringade på stranden, som för övrigt är minst fyra kilometer lång, mötte jag inte mer än fem personer och en hund. Folktomt, med andra ord! Helt underbart var det. Avkopplande. Skönt. Och jadå, visst blev jag solbränd. På fötterna.

Hade med min Canon Ixus, så varsågod, här får ni lite värmande strandbilder i vinterkylan! Och i brist på annat folk att fota blev det även x antal selfies. Ber om ursäkt för dem. Hihi.5 kommentarer:

  1. Du ser brun ut, det ser underbart ut och du är fin! <3

    SvaraRadera
  2. Du är så snygg!!! Love yooouuu <3

    SvaraRadera
  3. Åh, vilka fina bilder Malin! Verkligen lockande mitt i ett glashalt och mörkt Vasa :)

    SvaraRadera