lördag 3 maj 2014

NZ Roadtrip Day 16: Inked in Queenstown

Jag har noll koll på vilken dag på vår resa det är nu. Gissar på dag 16, eftersom det för två dagar sedan var exakt två veckor sedan Alexander kom till NZ. Är lite "vekovill", som vi skulle säga hemma i Österbotten.

Igår kom vi iallafall fram till Queenstown. Fina, vackra, härliga Queenstown. Otroligt fin stad mitt bland bergen! Bör upplevas, går icke att beskrivas i vare sig ord eller bild. Vi betalade för två nätter och parkerade på en holiday park mitt i stan, perfekt läge och bara ett par hundra meter till Fergburger som gör världens bästa (ja, CNN har utnämnt dem till världsbäst, på riktigt) hamburgare! Så självklart blev det en sån till lunch, och vi blev icke besvikna. Otroligt goda burgare... så det blev ännu en idag. Mums.

Vi gick sedan runt och kollade lite i affärer, hittade lite fint, och sedan dök Otautahi Tattoo upp i ett hörn... Egentligen var det inte jag, utan Alexander som skulle ha en tatuering, men jag var ju tvungen att fråga av nyfikenhet vad en liten skulle kosta... För som några av er kanske vet så har jag redan i ett par år pratat om att jag gärna skulle vilja ha skorpiontecknet tatuerat nånstans, men inte vetat var eller vågat. Men nu blev det av! Yes! Och betalade inte heller mer än 100$, vilket är ynkliga 62€! Win.
För övrigt var det en väldigt fräsch och fin tatueringsstudio, med supertrevlig personal. Det var en ung fransk kille vid namn Rémi som tatuerade mig, och det tog inte mer än typ 10 minuter. Bra så.


Om jag är nöjd? Oh ja. Om det tog ont? Lite. Om jag vill ha en till nu när jag gjort min första tatuering? Kanske.

2 kommentarer: