fredag 29 augusti 2014

A little detour to Paradise on Earth, pt. I

Jag la väl aldrig upp några bilder från mitt besök i paradiset, aka Fiji, eller hur? Eftersom solen äntligen skiner lite idag, efter x antal dagar (veckor?) med regn och mörka moln, så passar det väl bra att påminnas om hur varmt, härligt, soligt, fint och alldeles, alldeles underbart det är på andra sidan jorden genom fotografier. Throw back Friday, typ.

Hade absolut inte haft något emot att spendera ytterligare en vecka på Fiji. När som helst. Så länge jag slipper den oändligt långa resan dit... Från Finland hade det kostat över tusenlappen och tagit minst ett dygn att flyga till Fiji, så jag är minst sagt glad att jag och min resekompanjon och vän Alexander passade på att flyga dit en vecka i slutet på maj, när vi nu ändå befann oss i Nya Zeeland. För sisådär 600€ fick vi både flyg dit och tillbaka och ett billigt hotell i sju dagar, och bara tre timmar tog det att flyga dit från Auckland. Absolut värt det.

Fiji består av en "huvudö" och flera mindre ögrupper, både bebodda och obebodda, och hittas alltså i Oceanien, eller öster om Australien och väster om Amerika. Mitt ute i havet och värmen.


3 kommentarer:

 1. Oj oj va härligt det ser ut , lyckliga du som fått uppleva en sån söderhavsö ! Mycket fina bilder ! Trevlig villaavlutning..det är ju också lite exotiskt !! He he !
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina! Hoppas du med får en superhärlig villaavslutning, nog är det ju exotiskt på sitt sätt det med ;) kram!

   Radera