lördag 16 augusti 2014

Då, nu, sedan

Bloggen är i stort behov av en uppdatering. Inte bara vad gäller informationstexten här på högra sidan, utan även under kategorierna ovan och kanske även en ny header. Och jag behöver även bli bättre på att skriva inlägg lite oftare, om denna blogg över huvud taget ska ha en chans att hitta tillbaka till sin forna glans!

Sett till kategorierna som finns här till höger, så är det utan tvekan en mera utpräglad hästblogg än något annat, samt en hel del fokus på min tid utomlands... Jag kommer aldrig bli någon fashionista med dagens outfits och liknande, det är inte min grej. Denna blogg har heller aldrig funnits till i syfte att spridas och bli stor, även om det såklart är roligt med många läsare och kommentarer (vilket det har varit jättedåligt med ett bra tag nu), utan den finns till för att jag själv tycker det är roligt att titta tillbaka och läsa om vad jag gjorde, tyckte och kände .
Bloggen har även varit till stor hjälp när det kommit till att uppdatera nära och kära om hur jag hade det där på andra sidan jorden eller i Irland eller Sverige eller var jag nu höll hus. Vad ska jag nu skriva om? Är mitt liv i Vasa faktiskt något som någon är intresserad av att läsa om? Vad ska jag då skriva om? Hur min frukostsmoothie tillagas och vilka kuddar jag har i soffan? Eller berätta om hur min gamle häst klarar sig i vinterkylan? Jag vet inte riktigt. Det får bli som det blir. Just nu vill jag bara leva mitt liv här och nu, så får vi se hur det blir sedan.


4 kommentarer:

 1. Tycker fortfarande din blogg är intressant! :)
  Kom hem från ett fantastiskt besök i Irland igår! Var till Galway, Inishmore, Clifden, Kilbeggan och Dublin! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jens, kul att höra! Och oj vad avundsjuk jag blir på dig som fått vara till Irland... Vill så gärna tillbaka dit på besök ASAP. Lär dock dröja. :(

   Radera
  2. Trivdes otroligt bra i Irland och vill åka tillbaks så fort som möjligt! :) Lider av grym post-travel-blues som bäst. Imorgon bär det ut på jobb igen så då får jag lite annat att tänka på! :)

   Radera
  3. Förstår dig!! Har inte du nån blogg där du råkat publicera massa fina bilder från din resa till the Emerald Isle? ;)

   Radera