torsdag 28 augusti 2014

We're moving in


Första Photo Booth-bilden i mitt och syrrans nya hem! Närmare bestämt i mitt eget lilla rum. Ja, jag sitter på golvet, för vi har inte fått hit något att sitta på än... annat än sängen då. Men det kommer.

Redan i söndags fick vi nycklarna till vår 70 kvadratmeter stora trea på Handelsesplanaden (fast vi flyttar inte in officiellt förrän den första september), så hela denna vecka har vi kört hit och burit upp grejer och packat upp och in i skåpen. Inte mycket kvar nu, bara lite kläder och ett skåp, och sen ska vi ju bara vänta på att få hit soffan och på att hitta ett fint bord att ha i vardagsrummet, samt ett litet köksbord och så ska det målas tre köksstolar. Kommer bli kanoners, och jag lovar visa bilder sen när vi har det mesta i ordning. Kan dock dröja några veckor än.

Nu ska jag köra hem till Gerby igen och sova där ännu en natt, sedan ska vi nog försöka oss på att sova här i lägenheten en första natt, Petra och jag. På lördag efter jobbet kör jag ut till Petsmo för att fira villaavslutningen som sig bör, dvs med familj, vänner, god mat och fyrverkerier. Ser fram emot den sista helgen i augusti. I think it's going to be a good one.

1 kommentar: