lördag 12 december 2009

Getting closer every day

Ikväll tittade jag och Antonia på film; 'The Curious Case of Benjamin Button', och den var riktigt bra. Rekommenderas varmt om man har några timmar över för en intressant och romantisk berättelse.

Chefen och jag bar in julgranen i hans hus idag. Stor och fin är den, och barrar knappt alls! Helt annorlunda gran-sort än vad vi tar in i vardagsrummet hemma i Finland. Fast vi brukar inte ta in julgranen förrän ett par dagar innan julafton. De är tidigt ute med granen här i Irland, tydligen.
Idag har det känts mer som en dag i april än i december, med varma 10°C, grönt på marken och även några enstaka gula och blå blommor här och där. Marie (chefens fru) kom till och med tillbaka till gården efter sin jogging-runda i endast t-shirt, så det var verkligen varmt och skönt idag (för att vara vinter iallafall)! Så några julkänslor har jag inte riktigt fått än, men de kröp sig definitivt närmare idag i och med allt julpynt som plockades fram. Jul är mysigt.
Är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man hellre ger än tar på julen? (Syftar på julklappar; spenderar glatt tiotals euro på julklappar iår, vilket jag alltid snålat med förut.) Aj aj, det blir väl så när man lämnat tonåren bakom sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar