söndag 8 augusti 2010

I'll be coming back for more

Jag är så otroligt nöjd och glad efter gårdagens Fantasia-party på Tropiclandia, i Mias sällskap. Det var utan överdrift sommarens största och mest AWESOME happening i Vasa. Det går inte att beskriva känslan, när vi hoppade och dansade och lyssnade på Alex Kunnari m.fl. där i vattnet, tillsammans med så många andra. Så otroligt häftigt. Väl värt pengarna, flera gånger om! Mera sånt i Vasa, tack!

För övrigt har det varit en riktigt toppenbra helg detta. På fredagskvällen for jag och Mia ut till min familjs villa i Petsmo, och åt gott och badade bastu och mumsade i oss lite blåbär. Lördagen metade vi från bryggan (Mia drog upp tre små abborrar, men jag fick inte napp alls!), samt låg i solen och löste korsord. Och så bästa festen på kvällen sedan. Sov över hos Mia i stan, och i morse var jag snäll och fixade frukost på sängen! Resten av dagen var också den mycket trevlig, och tillbringades i fint sällskap. För första gången på hela sommaren är jag alltså fullständigt nöjd över en perfekt helg. I wouldn't change a thing!

Imorgon är det jobb igen. Inte heller det är något jag kan klaga på. SÅ bra.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Ja det var verkligen en trevlig slump att jag hamnade på din blogg! Jag heter Jannike, är 21 år och kommer ursprungligen ifrån de lite mer norra delarna av Sverige, Åre. :) De senaste 2½ åren har jag dock bott utomlands, 15 månader i USA, 6 månader i London och 6 månader i Mexico. Hade egentligen INGEN lust att flytta tillbaka till Sverige och saknar mitt liv utomlands varje dag, men kände att jag ändå var tvungen att ge Sverige en ärlig chans innan jag säger att det inte är för mig. ...Så det blev plugg i Malmö. Mycket för att jag har hört att Malmö ska vara så internationellt, och för att just våran kommande utbildning bara fanns där. Ville plugga något på engelska, eftersom att jag faktiskt föredrar att prata engelska framför svenska, och jag har alltid älskat att skriva (drömmer om att en dag slå mig fram som författare), så English Studies lät bra.

  Vem är du själv? Vad jag förstår av din blogg så har du också bott utomlands? Irland huh? Vad gjorde du där?

  :)

  SvaraRadera
 2. Tack för en toppen hälj <3

  SvaraRadera
 3. I say we screw the books! ;) Kidding. Haha. Nej men jag tänkte faktiskt avvakta liiite med att köpa böckerna, för de ska tydligen finnas på biblioteket också. Säkert skönt att ha dem, men jag tänkte införskaffa dem efter att jag fått mitt studielån och så, i början av september.

  Jag valde också English Studies för att jag VILL studera det, inte för att det ska se bra ut på papper eller liknande. Ser verkligen fram emot att börja. Vad kul att du pysslar med fotografi! Det älskar jag också! Är dock bara extremt amatörmässig med en vanlig digitalkamera, men jag är oftast den självutnämnda fotografen på atta sociala event med vänner. ;)

  Jag flyttade till Malmö för en vecka sedan, bor nära köpcentret Mobilia och Dalaplan. Är inte så hemma i Malmö än så jag vet inre riktigt var det är du ska bo, men jag har hört talas om det! Kul att bo med någon du inte känner också! Det gör jag. Flyttade in i en 4½ med två tjejer som jag inte kände sedan tidigare, och det är faktiskt jätteroligt! Trivs fantastiskt bra.

  Jag träffas gärna innan skolan börjar! I'm here, so just let me know när det passar för dig sen. Lägg gärna till mig på msn, om du har det. :)

  egoopinion@hotmail.com

  Och det där med den 31a augusti för internationella studenter... tror du att jag kan smyga mig dit och LÅTSAS att jag är en internationell student?? Haha. Jag vill verkligen lära känna andra än SVENSKAR, gosh... så I say we go! De får väl neka mig i dörren om de måste. ;)

  Jag är inte bara ute efter en utbildning som ska se bra ut på pappret som sagt, jag vill ha hela upplevelsen! The whole university thing. Haha. This'll be fun!

  Jättekul att få kontakt med dig!

  SvaraRadera