torsdag 26 augusti 2010

Tomorrow is the last day

Efter att ha kört x antal kilometrar rätt ut i skogen i ingenstans (also called Malax) körde jag nästan in i en stor lastbil. Därefter hittade jag bron och fick mitt foto till morgondagens tidning. Hurra!

Jag packade klart (nästan iallafall) i morse innan jag körde iväg till jobbet. Jag dammsög rummet och bar ner alla väskor och saker till nedre våningen, så nu är det bara att slänga in allt i bilen! Imorgon på eftermiddagen kör pappa, mamma och jag ner till Åbo och hoppar på Viking Line och far över havet till Sverige. På lördag eftermiddag är vi sedan framme i Malmö (om allt går som det ska), och jag kan börja packa upp igen! Helt otroligt. Det är verkligen nära nu! Och ändå känns det så långt bort.
Malmö. Sverige. Ett nytt liv.
WEEE!

5 kommentarer:

 1. Du skulle ha varit här för "Student Insparken" som Kåren annordnar den här och nästa vecka alltså!! Jag har haft två sjukt roliga dagar med massor av galenheter och roligt folk! Malmö studentliv is already awesome, och vi har inte ens börjat än! Haha.

  SvaraRadera
 2. De va säkert samma bro som ja körd över då ja for på miitas bröllop, bara att då körd ja minst lika långt till efter bron :D i totalt mörker då ja sko hem. :|

  SvaraRadera
 3. Lycka till med din nya tillvaro i Malmö! Hoppas vi snart får inlägg från södern på denna blogg.

  SvaraRadera
 4. Jannike, aaah fan! Låter AWESOME! :D men... nästa vecka då? ;) vi måste träffas på en kaffe btw!

  Sia, omöjlit, ty denhe bron kom dit igår :D de va där längsme moberg skogsväg, eller va den nu heter.

  Chorizo, tusen tack! Det får ni säkert, för internet borde jag ha där direkt. :)

  SvaraRadera
 5. Jo jag vet, men hoppas bara det går snabbt, han var nära att bränna tassen igår när han tänkte stiga på plattan på spisen som fortfarande var varm efter att jag gjort i ordning mat till mig.. :(

  SvaraRadera