måndag 2 juli 2012

Det går bra nu, kompis!

Måste bara skriva ett snabbt litet inlägg innan jag kryper ner under täcket... Åkte som sagt ut till stallet i eftermiddag, och eftersom jag inte kunde bestämma mig för terrängritt/dressyrarbete så blev det både och!

Började med en lagom lång skrittrunda, och när vi kom tillbaka jobbade vi ungefär 20 min på ridbanan. Och oj oj oj, så fin han var! Vad är det som har hänt med den galne och studsande gamle galopphästen egentligen?! Är det sommarvärmen som förvandlar honom till en mjuk och medgörlig dressyrhäst? De senaste gångerna jag ridit på ridbanan har han varit superfin och gått i en härlig rund och låg form i ett bra, avslappnat och aktivt tempo, i både traven och galoppen, och då är det ju en sån fröjd att rida! Jag kan med lätthet koncentrera mig på sitsen och att rida fram och med en lätt hand. Hoppas verkligen denna arbetsglädje vad gäller dressyrarbetet fortsätter...

2 kommentarer:

 1. Både och is the way to go! ;)
  Så blir det nästan alltid för mig och Nellybelly.

  Ang transportföretag så använder jag, och kommer nog alltid använda Prescotts (från Nordirland). De har rimliga priser och framförallt är de väldigt noga med hästarna =)
  Bra pauser, bra tänk liksom.

  SvaraRadera
 2. Bara för att du är så duktig, love you! 4dagar kvar!!

  SvaraRadera