söndag 8 juli 2012

Nyduschade pållar + JW-träns

Jobb 06:00 till 14:00 idag, därefter drog jag direkt ut till stallet! Fantastiskt soligt och varmt väder idag, så pass varmt att jag beslöt mig för att inte rida alls. Istället passade jag på att duscha hela Bläddeprinsen med schampoo, och se så blank och fin och brun han blev?!


Jag provade även tränset jag köpte på Falsterbo igår. Ett John Whitaker i superfint läder, originalpris 1199 kr men jag fick det för 199 kr, inklusive tyglar! Och det passade finfint på BP! Smorde även in det med lite läderbalsam efteråt. Blev ingen bild på schabraket eftersom jag inte red, men imorgon kanske...

När jag tvättat klart den första hästen fick jag ett önskemål om att tvätta ytterligare en, och jag hade ju ändå lite tid att döda så varför inte. Oliver fick sig ett rejält bad med schampoo och skrubbande, och gissa om han tyckte det var skönt? Och så fin han blev efteråt... Han har ju brun man, och inte grå!? Gick även en liten promenad så han skulle torka, och hela ponnyn sken som solen. Tror faktiskt han själv också tyckte att han var ganska snygg.


Nu MÅSTE jag sova. Väckarklockan ringer om 6h och då kommer jag vara död. Godnatt!

1 kommentar:

  1. Snyggt träns Malin :)
    Det var så kul att träffa dig igår :) Hoppas det inte dröjer för länge till nästa gång!

    SvaraRadera