onsdag 18 juli 2012

Plask i kvällssolen

Dagarna hemma i Vasa kom och gick. Jag hann med mycket och hann träffa de flesta, men dessvärre blev allt mer eller mindre stressat... Den huvudsakliga anledningen till att jag åkte hem var dock bröllopet i lördags mellan min kusin Niklas och hans Marika! Ett mycket vackert brudpar var de... Bilder därifrån kommer.

Tänkte först bjuda på några bilder från min första kväll hemma i föräldrahemmet (torsdagen den 12:e), när jag efter en promenad på Gerbyberget kom hem klockan 22 och bestämde att "nu ska här tas ett kvällsdopp"! Sagt och gjort, vi syskon körde iväg till den lilla stranden Gubbgrundet i Västervik och dök i i kvällssolen (för i Finland är det ljust typ hela natten om somrarna). Så otroligt skönt!! En ûberbra första kväll, helt enkelt.


Systrami fick agera fotograf med min kamera, eftersom hon var lite sjuk och därför inte kunde simma själv.

2 kommentarer:

  1. Ser härligt ut. Själv har jag bara doppat mig en gång i sommar, å då var det snabbt tillbaka till badtunnan som gällde. :)

    SvaraRadera
  2. Christina - Det var superhärligt! Hemligheten är att man inte ska tänka, bara snabbt i och stanna där ;) så blir det mycket behagligare sen efter en stund! Förresten... Jag kan typ int kommentera på din blogg utan att måsta logga in på mitt wp-konto (som jag inte vill ha nåt med att göra)? Weird. :/

    SvaraRadera