söndag 1 juli 2012

Här glider kingen in

Som några av er kanske vet så har Linn inte kunnat tävla sin stjärnhäst Quite Lucky på ett halvår nu pga skador och snedhet lite här och där... men NU är de tillbaka! De gjorde sin första start detta år på hopptävlingarna i Ljungbyhed i helgen, som Åsbo RF höll i och ordnade, och vilken comeback sen... 2:a i 110 cm och 4:a i 120 cm! Grattis vännen, är otroligt glad för er skull!

Och för att fira detta blir det en liten bildbomb på bästa ekipaget från idag! Linn tävlade tre andra hästar under helgen också, men bilder på de övriga kommer i ett senare skede för nu är det kungens tur att glänsa lite igen.


6 kommentarer:

 1. Jag blev så glad när jag satt och tittade på equipe och såg hur bra det gick för dem idag! Blev varm i hjärtat! Linn är så värd detta!

  SvaraRadera
 2. Jaa!! Håller helt med. Jag ropade ett glatt "Yay!" när de gått felfria, så folk runt mig fnissade lite, haha! Men så jäkla härligt! Äntligen!!! :')

  SvaraRadera
 3. SV; Tack så mycket! :D Haha du ska bara veta hur länge jag väntat på att få använda det, jisses alltså!

  SvaraRadera
 4. hihi :) Du är så söt Malin :)

  Jaa jag vet, verkligen helt fel planerat av mig :( Meen snart så hoppas jag att vi alla kommer på samma tävling. Om inte förr så till hösten när Åsbo har tävling igen :)

  SvaraRadera
 5. Fy fan vad underbara ni är, inte undra på att jag gillar er då mycket!! Kärlek till er tjejer!

  SvaraRadera