tisdag 10 mars 2009

Back in town

Igår kom vi hem från grannlandet. Skönt att flyga hem, istället för att än en gång ta båten och irriteras på fulla finnar.
Storstadshelgen var väldigt trevlig. Kul att få se hur vännerna i Stockholm har det, och att äntligen få krama om dem och skratta tillsammans igen. Jag har saknat det.
På lördagen blev det en hel del shopping, och senare på kvällen fest. Vi drog ut till Spybar, för det stället var vi ju tvungna att kolla in. Det blev dock en stor besvikelse. Söndagen fortsatte med shopping och därefter filmkväll och pizza. Och så måndag som bestod av att dra på väskorna och hitta till Arlanda. Inga problem där, lyckligtvis!

Jag har slösat upp några tusen kronor på kläder, så här nedan får ni ett smakprov på vad jag köpt;

Första bilden; Skjorta och bälte från Gina Tricot, jeans från Topshop och skorna hittade jag på DinSko. Andra bilden; samma Topshop-jeans, skor även de från Topshop och tröja från Bikbok. På sista bilden är det bara kjolen som är ny och inhandlad på Topshop. Jag är nöjd med mina köp! Och ja, var snäll och ignorera mitt oborstade hår.

Skulle finnas mycket mera att berätta om resan, men jag vet inte riktigt var jag ska börja... så jag tror det är bäst om minnena får stanna kvar i mitt huvud. Tusen tack till Mia, Danni, Cila, Mikki och mest av allt till Anna, för en fantastisk helg i fantastiskt sällskap. Ni är guld värda, tjejer!

8 kommentarer:

 1. Va så härligt att ha dig här, miss u!

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktig toppenhelj! :)
  Jättesnygga skor du hittade på dinsko! And I love the skirt on the
  last picture!!

  SvaraRadera
 3. Anna, miss u 2!

  Meri, oh yes, det var det! Tack!

  SvaraRadera
 4. fina saker Malin

  SvaraRadera
 5. Jag AVGUDAR den där katten!Var det jag skulle skriva sist, haha;) och nej, det var inget fel på kläderna heller för den delen ;) Vad ska du göra med raringen när du drar? Du lämnar väl inte en så fin misse vind för våg?!

  SvaraRadera
 6. Han är cool, yep ;) när jag åker så får han flytta in hos mamma och pappa, de bara längtar tills de får ta hand om honom på heltid... :D sen när jag kommer hem ska jag ha tillbaks honom, självklart!

  SvaraRadera
 7. Åh, vilken supersnygg kjol!

  SvaraRadera
 8. tröjjan från bikbok gillade jag ! :)

  SvaraRadera