torsdag 2 april 2009

Älskade gamla Van's

Använder någon Van's längre? Förut gick jag endast runt med dessa på fötterna. Bekväma som få, populära och snygga. Som ni ser på ärren fick de ett långt och spännande liv.
Kollade igenom min garderob ikväll och provade lite olika plagg och skor, och då fick även dessa två favoriter åter sätta sig runt mina fötter, och det var ett kärt återseende, må ni tro. Jag skulle knappast klassa dem som snygga längre, och faktum är att de nog borde se soptippen som nästa och sista plats... men det tar emot och jag vill verkligen inte slänga dem. Hur kan skor komma att betyda så mycket?!

Det blev även lite shopping på första april; fick med mig hem lite nya smycken. Ringar, svarta armband, samt ett fint halsband. Allt från H&M.

3 kommentarer:

 1. Jag har också de där ringarna, tar nästan aldrig av mej den svarta men nu har den börja flagna så den e jätteful under de svarta :(

  SvaraRadera
 2. Jag använder mina gamla svartvita Vans från högstadiet! :) Bekväma som fan :D

  Snygg dendär sista bilden!! :)

  SvaraRadera
 3. Iréne, köp nya! Di e ju lyckligtvis int så dyra ;D

  Meri, båda mina ha gått sönder, men jaa, di e grymt bekväma... första gångerna man använd di fick man skavsår så uttahelvete, men ju mer man gick i dem desto bekvämare blev di! Van's <3

  SvaraRadera