onsdag 6 januari 2010

Alldeles för mycket snö

Det är verkligen kaos runtom i landet nu. Det har kommit massvis (för att vara Irland iallafall) med snö. All flygtrafik till och från Dublin blev inställd, folk halkar och slår sig på trottoaren, bilar kör i diket och det är kilometerlånga köer på motorvägarna. Irländarna undrar vem de ska stämma för alla problem vädret orsakat, och själv är jag än en gång otroligt frustrerad över att de inte haft vett att förbereda sig för detta. Fast det är väl lätt för mig att säga, som alltid sett snön som en självklarhet på vintern.
Nu är jag mest orolig över hur jag ska klara mig utan godis och diverse livsviktiga förnödenheter, tills jag kan köra iväg in till Wicklow town igen för att handla. Det kan dröja flera dagar. Jag är insnöad! Fyra centimeter snö är deprimerande.

3 kommentarer:

  1. Bättre att de e fyra centimeter som får Irland att sluta fungera, i NYC räcker det med 5-10 millimeter för att folk skall börja ställa in möten och strunta i att fara till arbetet. :)

    SvaraRadera
  2. 4 cm. :O Ja, är man inte van med snö så där blir det ju helt säkert kaos. Du får börja ordna seminarier runt om på Irland och föreläsa om snön och hur det funkar här i Finland. ;)

    SvaraRadera
  3. Ja alltså de e ju ganska hemskt noo :D fast kanske di har vett att införskaffa vinterdäck så småningom nu.

    SvaraRadera