lördag 25 september 2010

B-vitamin is supposed to be good for you, but no

Och det händer igen. Nikas kropp täcks av röda utslag/fläckar som kliar och bränns. Precis som i torsdags! Nu vet vi iallafall vad det beror på. Precis som i torsdags tog hon kost-tillskott i form av en B-vitamin tablett, så det kan ju inte bero på något annat än det... men hur i helvete är det möjligt att få en sådan reaktion av lite extra B-vitamin?! Är det någon som är insatt i ämnet och kan ge en vettig förklaring?

Det blev en riktigt trevlig kväll igår förresten, men istället för Fagan's satte vi oss ner vid en pub som hette Barcelona. Vi skålade med en tequila shot, gott gott (hähä, det rimmar). Vädret var lite mystiskt också, för plötsligt började det ösa ner regn och himlen lystes upp av blixtar! That's weird.

Om några timmar ska jag försöka hitta rätt tåg och buss till Ljungbyhed, för att åka och hälsa på Linn och hennes hästar! Jag ska följa med henne på hopptävling imorgon och fotografera. Jättekul! Och vad härligt det ska bli att vara omgiven av hästar igen! Jag inser nu att jag verkligen kommer att sakna ridningen under min tid här i Malmö... måste försöka lösa det på något sätt. Nåja, nu ska jag kolla om min rumskompis överlever sina brinnande utslag.

2 kommentarer:

  1. Kanske det inte är B-vitamin i sig som hon reagerar på, utan antingen något tillsatsämne eller också de syntetiska B-vitaminerna. Det är ju en liten skillnad mellan naturliga B-vitaminer i mat och de som är fabriksproducerade.

    SvaraRadera
  2. Mjo, antagligen. Nå, she's never eating them again now, that's for sure :)

    SvaraRadera