tisdag 14 september 2010

Nu ska jag börja sjunga igen

Ikväll har jag tagit ett första steg mot musiken och sjungandet igen. Jag gick på MAH's studentkörs öppna rep, och jag tänker absolut fortsätta de kommande måndagarna. En viss skillnad dock att sjunga i en studentkör och en kristen ungdomskör (som jag gjorde tidigare, all min kärlek till gänget i Blessed Mess). Att plötsligt sjunga snapsvisor i olika stämmor kändes lite konstigt, men skoj var det!
Efter en två timmar lång övning gick (nästan) hela gänget till en närliggande pub och drack lite cider/öl och diskuterade livet, politik och studieval. Mycket trevligt. Ser fram emot att lära känna tjejerna och grabbarna i gänget lite bättre.

Och igår mådde jag skit hela dagen, därav inget bloggande. Jag sov mest hela dagen faktiskt. Eller satt på vessagolvet i närheten av vessastolen. Ingen vidare bra dag, but hey, I'm still alive!

2 kommentarer:

  1. Jag ska också - faktiskt i Blessed Mess, där jag antagligen kommer att höra till den äldsta gruppen. Ser ändå fram emot det, körsjungande är så härligt. Dessutom sjunger man sällan seriöst på egen hand, och det gör att rösten blir så otränad.

    SvaraRadera
  2. Sankt Johannes församling (kyrkan vid Triangeln), onsdagar klockan 19.00, gospelkör, många unga och vi är redan tre österbottningar i kören. Kom dit vettja! =)

    SvaraRadera