tisdag 7 september 2010

Subject: Geir Rönning is pathetic

Varför i hela fridens namn söker en inom musikbranschen redan framgångsrik artist till svenska Idol? Programmet handlar om att upptäcka nya talanger, och inte gamla rävar som Geir Rönning, som nu fick inleda årets säsong av Idol med att gå vidare från sin audition. Varför?

Geir Rönning har ju redan vunnit finska Eurovisionen och uppträtt och deltagit i flera stora musikaler och övriga events, så varför ska han nu tävla med unga svenska musiker då han redan är på en mycket högre nivå än de andra deltagarna?

Om jag någonsin hade något gott att säga om herr Rönning så är det definitivt bortblåst nu. Mannen har storhetsvansinne och borde inte tillåtas delta i tävlingen. BUUU!

6 kommentarer:

 1. Hahaha jaaaa! Vi funderade lite vi också.. Mysko kar.

  SvaraRadera
 2. vi va tydligen mååånga som funderar över detta mysterium.. ja höll nästan på å fall baklänges då ja ser att han dyker opp där :P patetiskt va rätta ordet!

  SvaraRadera
 3. Ja, eller hur! Ja blir nästan arg.

  SvaraRadera
 4. äsh so what?! låt karln tävla, det är ju bara en lek.. kom igen va slappna av och försök njut istället

  SvaraRadera
 5. Anonyma kommentarer är inte värda ett riktigt svar.

  SvaraRadera
 6. Jaa, nog är det verkligen konstigt att han får vara med som hållit på ett tag!! Han har t.o.m. en hemsida (www.geirronning.com) där det står att han redan är en framgångsrik eurovision och pop artist i Finland, Sverige, Norge och andra länder (på eng.) Tycker nog att det är lite orättvist att han får vara med överhuvudtaget. Hur rimmar det egentligen? Undrar bara... Visst sjunger han jättebra, MEN... Känns lite(?) orättvist mot de andra, tycker jag.

  SvaraRadera