tisdag 28 september 2010

My body might not be perfect, but I really like it

Kollade alldeles nyss på ett teveprogram från 3:an, om unga flickor i åldern 16 till 17 som ville göra en plastikoperation. Den ena ville ha större bröst, och den andra göra en fettsugning. Men alltså, snälla söta, om du inte ansträngt dej och tränat och ätit rätt, så vet du inte heller hur din kropp skulle se ut. Man kan inte ta den enkla vägen och göra en operation om man inte kämpat lite först! Och vad gäller små bröst... jag vet hur det känns, men allt är en fråga om självkänsla och förtroende, och sånt kan man jobba på! Äkta vara är väl ändå det bästa i längden, eller hur?
Som ni säkert förstår, så är jag emot skönhetsingrepp. Särskilt om man som tjejerna i programmet verkligen inte behöver det.

Vad tycker du? Skulle du ändra på något på din kropp genom en operation, eller är du nöjd med den kropp du har?

4 kommentarer:

  1. malin, jag såg samma program! om int operationsbilderna de visa var avskräckande så det räcker så vad är?! fyy farao vad hemskt det såg ut! näe, jag är nöjd! ska aldrig göra om ett skit :).

    SvaraRadera
  2. Ja eller hur!! Hu jävla äckligt va de nu int då di skärd opp magen på den ena o ruska om den andras kropp me nån pinne inuti kroppen?! Huj.
    Bra att du tycker så, för du är vacker som du är!

    SvaraRadera