fredag 10 september 2010

Can't make up my mind

Jag var lite rastlös, lite för pigg och hade lite tråkigt denna torsdagskväll, så jag provade lite nytt smink som jag köpt i veckan. Nu kan jag inte bestämma mig för vilket som är finare; grönt eller svart. Så, vad tycker du? Green or black eyeshadow?

12 kommentarer:

 1. Jag höll handen över halva ansiktet för att kunna kolla ordentligt. Båda är fina! Men det gröna tilltalade mig mer, kan bero på att grön är en favoritfärg. Ha en fin helg!
  johannah.ratata.fi

  SvaraRadera
 2. grönt passar dej perfekt :)

  SvaraRadera
 3. Grönt absolut! Ögat blir lite för stort med den svarta.

  SvaraRadera
 4. Jag drog till med extra mycket svart också å det skulle synas, hehe. Jag är nog mer för det gröna jag också faktiskt! Till 80-tals temafesten på lördag ska jag dock köra med ganska mycket svart och ljusblått till tusen! Grönt kör jag på ikväll på en "vanlig" pubkväll. Så får det bli.

  Tack för era åsikter!

  SvaraRadera
 5. gaaaalet snyggt båda två!

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt båda två men det gröna passade sjukt bra på dig!

  SvaraRadera
 7. hödu snygging , jag å becka tycker du passar bättre i grönt :D hihi

  SvaraRadera
 8. Grönt är skönt - och perfekt på Malin. Ingen tvekan alls!!

  SvaraRadera
 9. Tack söta Lisen!

  Intressant förresten att ett inlägg om smink plötsligt uppmärksammas så mycket via kommentarer. Int undra på att de e modebloggarna som regerar ;)

  SvaraRadera
 10. malin, ja e sist, som vanligt ;). men grööönt var ju verkligen skitsnyggt på dig! int för att den svarta var dålig heller, men grönt.. oj va fint det var :).

  SvaraRadera