onsdag 22 september 2010

Hello again, sunshine, I've missed you

Solen skiner i Skåne idag! Hurra! Alldeles underbart är det.

Har hittills haft en riktigt trevlig dag, och förhoppningsvis blir resten av dagen lika bra. Började med skola från 10 till 12, där vi delades in i grupper och fick läsa igenom varandras berättelser som vi fått i uppgift att skriva. Det blev många fina diskussioner och delade upplevelser.
Efter det gick jag, Emma, Ulrika och Jasmin upp till Stortorget och käkade lite lunch på Subway. Gott, gott. När vi ätit upp våra subs gick vi och satte vi oss i solen på Espresso House's uteservering med med en kopp kaffe (för min del mocha latté med en klick grädde), och läste igenom varandras berättelser (eftersom vi alla varit i olika grupper och därför inte läst varandras). Mycket intressant! En har skakat hand med Heath Ledger, en fick stryk av klasskamrater på lågstadiet och en har blivit jagad av ilskna grävlingar. Vi lärde oss lite mer om varandra, tror jag.
Nu har jag kommit hem, och överväger att dra på mig något bekvämare och sedan ge mig ut på en promenad i parken. Det är inte alla dagar det är lika fint och varmt som idag, eller hur?

2 kommentarer:

  1. EspressoHouse's Chai Latte är beroendeframkallande och bara sååååå god. Prova! Du kommer inte att ångra dig!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Men alltså... det är ju mera te än kaffe va?

    SvaraRadera