måndag 3 maj 2010

I wonder if I ever cross your mind

Nu har jag snart befunnit mig i Finland i en vecka och idag är första dagen som det är klarblå himmel ute. Blåsigt och kallt är det fortfarande, men solen skiner iallafall.
Eftersom jag numera bor i Finland igen, istället för underbart gröna och vackra Irland, så bör jag väl också byta header på bloggen. "Finland as I see it" låter dock inte lika bra, så får se vad jag hittar på. Det ska jag försöka fixa någon dag när det är sämre väder och jag har tråkigt.

Om en stund ska jag åka med Rosanna till Tölby, för att titta på när hon rider sin medryttarhäst. Är jag på hugget kanske jag bygger något hinder och fotograferar lite också. Innan det har jag tänkt försöka hinna en sväng till Agri-Market och Minimani, för jag ska inhandla lite nya borstar och grejer till min kära häst. Det jag har nu är mögligt, gammalt, fult och oorganiserat, och jag behöver en ny, fräsch start. Dessutom kollade jag nyss mina bankkonton och upptäckte lyckligt att jag inte är fullt så fattig som jag trott, och även om jag nog fortfarande bör spara lite mer pengar än vad jag är van vid att göra, så kan jag nog unna mig en och annan lyx! Hurra för det!

Just det ja, Valborg var ju också trevligt. En riktigt bra helg blev det. Mycket dans, skratt och lite för mycket alkohol, men vi ju lever fortfarande iallafall! Lördagens bastufest i Vasklot var riktigt internationell också, med engelsmän, amerikaner, norrmän och så finnar och finlandssvenskar. Det fick mig nästan att känna mig som hemma. Men bara nästan.

4 kommentarer:

 1. Tack för en superkul vappen malin ! :D och jaa de blev väl lite mycket alkohol där i ett skede , men efter en skön tupplur så blev allt lite klarare igen !?!? hmmmm :DDD

  SvaraRadera
 2. Jaa de va en superhelg faktiskt! Mer av dem i sommar så blir e no bra! ;D haha :D

  SvaraRadera
 3. Det fanns faktiskt två Ester där o ;)

  SvaraRadera
 4. fast dom prata ja ju int med... tror aldri ja ens riktit uppfatta vem av didär som va från Estland :D eller så har ja glömt :D

  SvaraRadera